vrije opdrachten · 11. november 2019
Een middelgrote beuk ben ik op t moment aan het bewerken in het mooie stadje Hoorn. Ik kreeg hierbij de vrije hand wat altijd weer een leuke uitdaging is.
06. november 2019
Deze klant uit Asperen was zo blij met de door mij gebeeldhouwde uil dat hij me uitnodigde om volgend jaar nog een beeld in zijn voortuin te maken, dat vind ik nou een geweldig compliment!
opening · 25. november 2017
2 weken geleden werd het project KWR-Maatregelen ijssel opgeleverd, ik mocht samen met een collega een kunstwerk maken voor de participanten in dit project Waterschap Vallei en Veluwe, Rijkswaterstaat oost, Staatsbosbeheer en aannemerscombinatie Ploegam / Van den Biggelaar
Ice carving · 25. november 2017
Deze week mocht ik met een paar collega´s grote blokken ijs bewerken voor het Cool Event in Scheveningen.
16. augustus 2017
In het kader van de open monumentendag met als thema Boeren, Burgers en Buitenlui zijn wij 9 & 10 september als kunstwerkplaats opgenomen in de route.... leuk als je komt kijken! tevens is er kunst te bewonderen van diverse beeldende kunstenaars die een week aan hun kunstwerk hebben kunnen werken tijdens het Sculpta 2017 evenement dat oa ook op de werkplaats van boom in beeld plaatsvind dat weekend.
16. augustus 2017
https://www.youtube.com/watch?v=cUn1AI9FMOA
08. juni 2017
Vandaag plaatste ik de Romeinse zuil aan de Eltenseweg
01. mei 2017
Een echtpaar uit Eerbeek plant een mooie klein Sparretje naast hun huis. Maar helaas, het boompje groeit uit tot een enorme reus!